Leveringstider:
 ca 6 uker
 
 ca 3 uker
 ca 6 uker
 
 ca 6 uker
       
Les mer
×

Leveringstider

Estimert leveringstid på vinduer, balkongdører og skyvedører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 6 uker  -  Uldal:  ca 3 uker
Lyssand:  ca 6 uker  -  Gilje:  ca 6 uker

Estimert leveringstid oppgitt fra produsentene på ytterdører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 7 uker  -  Gilje:  ca 6 uker

Leveringstid er oppgitt i antall uker fra bestilling til produsent sender varene fra sitt lager. Det regnes i tillegg normalt 3-5 dager i transporttid. Vi setter alltid opp med kortest mulig leveringstid. Endelig leveringstid blir oppgitt i egen e-post med leveringsbekreftelse. Dersom dere ønsker utsatt levering kan dette skrives i kommentarfelt ved bestilling. All levering er beregnet levert til leveringsadresse på bakkeplan. Ved behov for kranbil, ta kontakt for pris og tilgjengelighet. Inneholder din ordre dører og vinduer med forskjellig leveringstid, vil ordren bli levert samlet.

Logg inn proffkunde Vindustips
Ditt postnummer:
Sprosser
VINDUSTIPS
ENKELT OG TRYGT - INGEN BETALING FØR LEVERING
Gjennomgående sprosser
Bredde er 62-65mm avhengig av leverandør. Profilene er heller ikke like, besøk gjerne produsentens hjemmeside.
Pålimte luftsprosser
Bredde er 25-28mm avhengig av leverandør. Profilene er heller ikke like, besøk gjerne produsentens hjemmeside. De er limt til glassets utside og innside. Fullstendig forseglet mot inntrenging av fuktighet.
Klippssprosser
Bredde er 25-28mm avhengig av leverandør. Profilene er heller ikke like, besøk gjerne produsentens hjemmeside. Festes med klips til glasslist. Det gjør at sprossen integreres mer inn i vinduet med bare noen få mm fra glasset