Leveringstider:
  ca 8 uker  
  ca 9 uker  
  ca 10 uker  
  ca 8 uker  
     
Les mer
×

Leveringstider

Estimert leveringstid på vinduer, balkongdører og skyvedører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 8 uker  -  Uldal:  ca 9 uker
Lyssand:  ca 10 uker  -  Gilje:  ca 8 uker

(Uldal-produkter med aluminiumsbekledning: ca 14 uker)

Estimert leveringstid oppgitt fra produsentene på ytterdører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 9 uker  -  Gilje:  ca 8 uker

Leveringstid er oppgitt i antall uker fra bestilling til produsent sender varene fra sitt lager. Det regnes i tillegg normalt 3-5 dager i transporttid. Vi setter alltid opp med kortest mulig leveringstid. Endelig leveringstid blir oppgitt i egen e-post med leveringsbekreftelse. Dersom dere ønsker utsatt levering kan dette skrives i kommentarfelt ved bestilling. All levering er beregnet levert til leveringsadresse på bakkeplan. Ved behov for kranbil, ta kontakt for pris og tilgjengelighet. Inneholder din ordre dører og vinduer med forskjellig leveringstid, vil ordren bli levert samlet.

Ditt postnummer:
Logg inn proffkunde
Vindustips

Oppdag vårt utvalg av praktiske balkongdører

Balkongdør fra NorDan

NorDan balkongdør er en fleksibel dør som passer til flere ulike formål. NorDan balkongdør kan tilpasses ulike faktorer når det kommer til utseende, ønske om sikkerhet eller andre praktiske formål. En balkongdør brukes ofte som entrè til uteareal, men kan også benyttes som bi-inngangsdør. Balkongdør fra NorDan kan med andre ord benyttes både til gå inn i huset, i tillegg til å fungere som en beskyttende barriere mot verden utenfor huset.

Hvit NorDan balkongdør i tre sett fra utsiden med trinnløs luftestilling

Balkongdør fra Uldal

Uldal produserer balkongdører for hus og hytte i vårt lokale meteorologiske område. Det vil si at dørene tåler både regn og vind, og samtidig gir en naturlig utgang til friluft. Balkongdører kan benyttes både som hovedinngangsdør på hytte eller naust, eller biinngangsdør i hovedhuset. Balkongdør kan tilpasses dine ønsker når det kommer til inndeling, om en ønsker kun glass eller en andel med brystning.

Hvit Uldal balkongdør i tre sett fra utsiden med dørbrems

Balkongdør fra Lyssand

De aller fleste hus i Norge har en eller flere balkongdører. Lyssand tilbyr balkongdører av svært høy kvalitet som tåler det robuste klimaet i vår del av verden. Balkongdører kan benyttes både som entrè til uteareal, bi-inngangsdør eller til boden. Balkongdør fra Lyssand har trinnløs luftebrems som standard og kan tilbys med låsesylinder både på inn- og utside om ønskelig.

Hvit Lyssand balkongdør i tre sett fra utsiden med brems på gangdør

Balkongdør fra Gilje

Gilje kan levere balkongdører som produseres for å tåle vårt harde og varierende klima. Dørene lages etter gamle håndverkertradisjoner og holder en høy kvalitet for å imøtekomme våre krav til design og varighet. Gilje balkongdør kan utformes etter ønske når det gjelder fordeling av glass og brystning, og benyttes både til bi-ingangsdør, utgang til hage eller til garasjen.

Hvit Gilje balkongdør i tre sett fra utsiden med brems
ENKELT OG TRYGT - INGEN BETALING FØR LEVERING

Tilleggsvalg som u-verdi, glasstype, overflate, utforing og sprosser legges til i fanen "Se pris"