Leveringstider:
  ca 9 uker  
  ca 10 uker  
  ca 10 uker  
  ca 9 uker  
     
Les mer
×

Leveringstider

Estimert leveringstid på vinduer, balkongdører og skyvedører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 9 uker  -  Uldal:  ca 10 uker
Lyssand:  ca 10 uker  -  Gilje:  ca 9 uker

(Uldal-produkter med aluminiumsbekledning: ca 11 uker)

Estimert leveringstid oppgitt fra produsentene på ytterdører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 11 uker  -  Gilje:  ca 9 uker

Leveringstid er oppgitt i antall uker fra bestilling til produsent sender varene fra sitt lager. Det regnes i tillegg normalt 3-5 dager i transporttid. Vi setter alltid opp med kortest mulig leveringstid. Endelig leveringstid blir oppgitt i egen e-post med leveringsbekreftelse. Dersom dere ønsker utsatt levering kan dette skrives i kommentarfelt ved bestilling. All levering er beregnet levert til leveringsadresse på bakkeplan. Ved behov for kranbil, ta kontakt for pris og tilgjengelighet. Inneholder din ordre dører og vinduer med forskjellig leveringstid, vil ordren bli levert samlet.

Ditt postnummer:
Logg inn proffkunde
Vindustips
>

Gi hjemmet ditt et pust av frisk luft med 2-fløyet balkongdør

Balkongdør 2-fløyet fra NorDan

NorDan kan tilby 2-fløyet balkongdører som er testet og utviklet for det det røffe, nordiske klimaet. Det finnes mange valgmuligheter med tanke på design, om en ønsker kun glass, eller en andel med brystning. To-fløyet balkongdør i huset gir en praktisk og enestående mulighet til å slippe inn naturlig lys og frisk luft. 2-fløyet balkongdør skaper en fantastisk overgang mellom huset og uteområdet. Den romslige åpningen i døren gir også klare, praktiske fordeler, for eksempel når en skal flytte større møbler inn eller ut.

Hvit NorDan balkongdør 2-fløyet i tre sett fra innsiden med trinnløs luftestilling

Balkongdør 2-fløyet fra Uldal

Uldal kan tilby 2-fløyet balkongdører som gir en unik kombinasjon av det praktiske og estetiske. Begge dørbladene kan åpnes ved behov, om en ønsker en skikkelig utluftning, eller har behov for å frakte noe inn eller ut av huset. En kan velge om en ønsker dørbladene med en andel brystning, eller kun glass. En 2-fløyet balkongdør kalles også dobbel terrassedør, verandadør eller altandør.

Hvit Uldal balkongdør 2-fløyet i tre i sett fra innsiden med dørbrems

Balkongdør 2-fløyet fra Lyssand

Lyssand tilbyr 2-fløyet balkongdør som er meget anvendelig, og passer til de fleste bygninger. 2-fløyet balkongdør er en fin portal som binder hageområde og huset sammen på en enkel og pen måte. Det er mulig å tilpasse 2-fløyet balkongdør etter ønske og behov når det kommer til inndeling av glass og brystning. 2-fløyet balkongdør brukes også ofte som bi-inngangsdør.

Balkongdør 2-fløyet fra Gilje

Gilje kan levere 2-fløyet balkongdør med et klassisk og stilrent design. 2-fløyet eller dobbel balkongdør er et produkt som passer glimrende som portal mellom huset og uteområdet. Det er flere valgmuligheter til utseende på balkongdører fra Gilje, og en kan skreddersy dørene etter ønske når det gjelder andel glass og brystning. Alle balkongdører fra Gilje kan leveres med flere tilvalg, slik som sikkerhetsglass, aluminiums bekledning og sylinderlås.

Hvit Gilje balkongdør 2-fløyet i tre sett fra innsiden med brems på gangdør
ENKELT OG TRYGT - INGEN BETALING FØR LEVERING

Tilleggsvalg som u-verdi, glasstype, overflate, utforing og sprosser legges til i fanen "Se pris"