Leveringstider:
  ca 9 uker  
  ca 10 uker  
  ca 10 uker  
  ca 9 uker  
     
Les mer
×

Leveringstider

Estimert leveringstid på vinduer, balkongdører og skyvedører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 9 uker  -  Uldal:  ca 10 uker
Lyssand:  ca 10 uker  -  Gilje:  ca 9 uker

(Uldal-produkter med aluminiumsbekledning: ca 11 uker)

Estimert leveringstid oppgitt fra produsentene på ytterdører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 11 uker  -  Gilje:  ca 9 uker

Leveringstid er oppgitt i antall uker fra bestilling til produsent sender varene fra sitt lager. Det regnes i tillegg normalt 3-5 dager i transporttid. Vi setter alltid opp med kortest mulig leveringstid. Endelig leveringstid blir oppgitt i egen e-post med leveringsbekreftelse. Dersom dere ønsker utsatt levering kan dette skrives i kommentarfelt ved bestilling. All levering er beregnet levert til leveringsadresse på bakkeplan. Ved behov for kranbil, ta kontakt for pris og tilgjengelighet. Inneholder din ordre dører og vinduer med forskjellig leveringstid, vil ordren bli levert samlet.

Ditt postnummer:
Logg inn proffkunde
Vindustips

Gi hjemmet ditt et løft med en elegant skyvedør!

Skyvedør fra NorDan

NorDan kan tilby skyvedører i et rikt utvalg av størrelser og utforminger. Skyvedør er et produkt som brukes til å knytte sammen det innvendige med uteområdet i form av hage og naturen. Skyvedører fra NorDan er utviklet med en robust konstruksjon som virkelig tåler både vinter og dårlig vær. I tillegg gir en skyvedør store mengder med naturlig lys, samtidig som den fremhever den utvendige utsikten. Dersom du har ønske om en ekstra stor skyvedør, kan NorDan tilby 4-fløyet skyvedør på forespørsel.

Hvit NorDan skyvedør i tre sett fra innsiden i åpen posisjon

Skyvedør fra Uldal

Uldal har siden 2021 kunne tilby skyvedører som produseres på deres fabrikk på Birkeland. Skyvedør fra Uldal levers med brems på vrideren som gjør at det skyvbare feltet kan settes i åpen lufteposisjon. Skyvedør er en stilren utgang til hage og friluft, og gir en stor mengde med sol- og dagslys inn i boligen din.

Hvit Uldal skyvedør i tre sett fra innsiden i åpen posisjon

Skyvedør fra Lyssand

Lyssand skyvedør er et praktfullt produkt som gir en flott utgang til terrasse og hageområde. Skyvedør fra Lyssand har en slank profil som gir et rent og stilfullt design. Skyvedøren har skyvefeltet på utsiden, og betjenes på en enkel og smidig måte. Døren er bra isolert mot alle typer klima, og er tilpasset det skiftende været vi har her i Norge.

Hvit Lyssand skyvedør i tre sett fra utsiden i åpen posisjon

Skyvedør fra Gilje

Gilje skyvedør kan produseres med opptil 5 meters bredde, og kan tilbys med flere tilvalg når det kommer til glass, farge og utvendig aluminiums bekledning. Gilje skyvedør leveres med låseknapp på innsiden og blindskilt på utsiden som standard. Gilje skyvedør er utviklet som en robust, isolerende og stilfull dør, og den fungerer som en elegant passasje mellom hus og hage.

Hvit Gilje skyvedør i tre sett fra utsiden i lukket posisjon
ENKELT OG TRYGT - INGEN BETALING FØR LEVERING

Tilleggsvalg som u-verdi, glasstype, overflate, utforing og sprosser legges til i fanen "Se pris"
windoornet.no/skyvedorer/index.cfm skyvedor-h