Leveringstider:
  ca 9 uker  
  ca 10 uker  
  ca 10 uker  
  ca 9 uker  
     
Les mer
×

Leveringstider

Estimert leveringstid på vinduer, balkongdører og skyvedører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 9 uker  -  Uldal:  ca 10 uker
Lyssand:  ca 10 uker  -  Gilje:  ca 9 uker

(Uldal-produkter med aluminiumsbekledning: ca 11 uker)

Estimert leveringstid oppgitt fra produsentene på ytterdører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 11 uker  -  Gilje:  ca 9 uker

Leveringstid er oppgitt i antall uker fra bestilling til produsent sender varene fra sitt lager. Det regnes i tillegg normalt 3-5 dager i transporttid. Vi setter alltid opp med kortest mulig leveringstid. Endelig leveringstid blir oppgitt i egen e-post med leveringsbekreftelse. Dersom dere ønsker utsatt levering kan dette skrives i kommentarfelt ved bestilling. All levering er beregnet levert til leveringsadresse på bakkeplan. Ved behov for kranbil, ta kontakt for pris og tilgjengelighet. Inneholder din ordre dører og vinduer med forskjellig leveringstid, vil ordren bli levert samlet.

Ditt postnummer:
Logg inn proffkunde
Vindustips

Bunnhengslede vinduer - frisk luft og smidig design!

Bunnhengslede vinduer fra NorDan

NorDan tilbyr bunnhengslet vindu som er innadslående. Bunnhengslet vindu er en modell som passer ypperlig til rom der en ikke trenger full åpning på vinduet, men likevel ønsker å ha muligheten til å slippe inn frisk luft. Bunnhengslet vindu tar lite plass inn i rommet i åpen posisjon, og slipper inn mengder med naturlig dagslys.

Bunnhengslede vinduer fra Uldal

Uldal kan tilby bunnhengslet vindu til bruk der det ikke er behov for full åpning av vinduet. Denne typen vindu passer perfekt til mindre åpninger der en kun har behov for å kunne lufte fra tid til annen. Vinduet vippes innover, og er da som navnet tilsier, hengslet i bunn. Bunnhengslet vindu er rasjonelt da dette ikke tar stor plass i åpen posisjon.

Bunnhengslede vinduer fra Gilje

Gilje kan tilby bunnhengslet innadslående vindu i et utvalg av størrelser. Bunnhengslet vindu benyttes ofte i rom der det ikke er behov for full åpning, og der en kun har behov for å kunne lufte. Vinduet vippes innover i toppen og opptar lite plass inn i rommet. Bunnhengslet vindu benyttes ofte i kjeller, boder og garasje.

ENKELT OG TRYGT - INGEN BETALING FØR LEVERING

Tilleggsvalg som u-verdi, glasstype, overflate, utforing, ventil og sprosser legges til i fanen "Se pris"