Leveringstider:
  ca 9 uker  
  ca 10 uker  
  ca 10 uker  
  ca 9 uker  
     
Les mer
×

Leveringstider

Estimert leveringstid på vinduer, balkongdører og skyvedører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 9 uker  -  Uldal:  ca 10 uker
Lyssand:  ca 10 uker  -  Gilje:  ca 9 uker

(Uldal-produkter med aluminiumsbekledning: ca 11 uker)

Estimert leveringstid oppgitt fra produsentene på ytterdører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 11 uker  -  Gilje:  ca 9 uker

Leveringstid er oppgitt i antall uker fra bestilling til produsent sender varene fra sitt lager. Det regnes i tillegg normalt 3-5 dager i transporttid. Vi setter alltid opp med kortest mulig leveringstid. Endelig leveringstid blir oppgitt i egen e-post med leveringsbekreftelse. Dersom dere ønsker utsatt levering kan dette skrives i kommentarfelt ved bestilling. All levering er beregnet levert til leveringsadresse på bakkeplan. Ved behov for kranbil, ta kontakt for pris og tilgjengelighet. Inneholder din ordre dører og vinduer med forskjellig leveringstid, vil ordren bli levert samlet.

Ditt postnummer:
Logg inn proffkunde
Vindustips

Skap fantastiske utsikter med energieffektive fastkarmvinduer!

Fastkarmvinduer fra NorDan

NorDan kan tilby vinduer med fastkarm i et bredt spekter av størrelser og former. Fastkarm kan ikke åpnes, og kan også kalles for "bildevindu". En av hensiktene med fastkarmvindu er å ramme inn den fantastiske utsikten. Fastkarmvinduer har en svært viktig funksjon i et hus, da dette er det mest energieffektive vinduet. En har mange arkitektoniske muligheter når det kommer til størrelse og form. Det er denne typen vindu som gir mest naturlig dagslys inn til hjemmet ditt, noe som igjen gir en besparelse av den innvendig belysningen og oppvarmingen. Det er bevist at naturlig dagslys påvirker humøret vårt til det positive.

NorDan fastkarmvindu i tre sett fra innsiden og utsiden

Fastkarmvinduer fra Uldal

Det er som regel slik at ikke alle vinduer i våre hus må kunne åpnes, og Uldal kan tilby fastkarmvindu i mange ulike fasonger og størrelser. Faste vinduer fra Uldal er meget energieffektive, i tillegg til at de gir en fantastisk utsikt ut av huset. Du kan få store panoramavinduer med fastkarm for å slippe inn mengder med naturlig lys, eller små flater for å gi gløtt av sollys.

Uldal fastkarmvindu i tre sett fra innsiden og utsiden

Fastkarmvinduer fra Lyssand

Lyssand kan tilby fastkarmvindu til bruk der en ikke har behov for å åpne opp. Fastkarmvindu fra Lyssand kan tilpasses i stort omfang når det kommer til størrelse, fra de største vinduene for optimalisering av utsikt, til de minste for et lite glimt av sol. Fastkarmvindu er det ideelle vinduet for å slippe inn naturlig sollys og varme, og er et energieffektivt vindu. Fastkarmvindu benyttes også ofte i kombinasjon med ytterdør i inngangspartiet.

Lyssand fastkarmvindu i tre sett fra innsiden og utsiden

Fastkarmvinduer fra Gilje

Det er som regel ikke behov for at alle vinduer i et hus må kunne åpnes, og Gilje kan tilby fastkarmvinduer til denne bruken. Fastkarmvinduer kan som navnet tilsier ikke åpnes, og regnes som et rimelig og energieffektivt alternativ. Fastkarvindu kan tilbys i store formater der utsikten trenger innramming, og en kan også få faste vinduer til små åpninger der det kun er behov for et lite lysglimt.

Gilje fastkarmvindu i tre sett fra innsiden og utsiden
ENKELT OG TRYGT - INGEN BETALING FØR LEVERING

Tilleggsvalg som u-verdi, glasstype, overflate, utforing, ventil og sprosser legges til i fanen "Se pris"