Leveringstider:
  ca 8 uker  
  ca 9 uker  
  ca 10 uker  
  ca 8 uker  
     
Les mer
×

Leveringstider

Estimert leveringstid på vinduer, balkongdører og skyvedører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 8 uker  -  Uldal:  ca 9 uker
Lyssand:  ca 10 uker  -  Gilje:  ca 8 uker

(Uldal-produkter med aluminiumsbekledning: ca 14 uker)

Estimert leveringstid oppgitt fra produsentene på ytterdører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 9 uker  -  Gilje:  ca 8 uker

Leveringstid er oppgitt i antall uker fra bestilling til produsent sender varene fra sitt lager. Det regnes i tillegg normalt 3-5 dager i transporttid. Vi setter alltid opp med kortest mulig leveringstid. Endelig leveringstid blir oppgitt i egen e-post med leveringsbekreftelse. Dersom dere ønsker utsatt levering kan dette skrives i kommentarfelt ved bestilling. All levering er beregnet levert til leveringsadresse på bakkeplan. Ved behov for kranbil, ta kontakt for pris og tilgjengelighet. Inneholder din ordre dører og vinduer med forskjellig leveringstid, vil ordren bli levert samlet.

Ditt postnummer:
Logg inn proffkunde
Vindustips

Innadslående vinduer - sikkert valg for ditt hjem!

Innadslående vinduer fra NorDan

Innadslående vindu, også kjent som sikkerhetsvindu, er på mange måter en av grunnpilarene til NorDan. Denne typen vindu finnes i logoen til NorDan, og har vært i deres sortiment siden 1961. Sikkerhetsvindu er regnet som det ideelle valget med tanke på innbruddssikring, og har hele syv låsepunkter. Vinduet kan åpnes både som side- og bunnhengslet. Det gjør utvendig vask til en enkel sak, og i tillegg gode muligheter for lufting. Denne typen vindu er ofte brukt i forbindelse med rømningsvei, grunnet den praktiske løsningen med sidehengslet åpning. Sikkerhetsvindu tilbys med tre vridere som standard, men kan også tilbys med en vrider. Modellen med en vrider har fem låsepunkt, og fremstår som en mer stilren modell med tanke på design og fremtoning.

NorDan innadslående vindu i tre sett fra innsiden og utsiden. NorDan sikkerhetsvinduet (tre vridere) eller NorDan envrider

Innadslående vinduer fra Uldal

Uldal kan tilby det funksjonelle vinduet to-veis innadslående. Denne typen vindu kan vippes inn som bunhengslet, og i tillegg åpnes som sidehengslet. Den praktiske funksjonen på dette vinduet gjør at det passer perfekt som rømningsvei i kjeller og på soverom. Samtidig gjør det vindusvasken og vedlikehold veldig enkelt, da man kan stå inne å vaske utsiden av vinduet.

Uldal innadslående vindu i tre sett fra innsiden og utsiden

Innadslående vinduer fra Gilje

Gilje kan tilby to-veis innadslående vindu med åpning både som bunnhengslet og sidehengslet, der begge funksjoner betjenes med en vrider. To-veis innadslående vindu er et praktisk vindu for mange formål, både med tanke på lufting, utvendig vask fra innsiden, vedlikehold og som rømningsvei. To-veis innadslående vindu benyttes ofte i kjelleretasje og på soverom.

Gilje innadslående vindu i tre sett fra innsiden og utsiden
ENKELT OG TRYGT - INGEN BETALING FØR LEVERING

Tilleggsvalg som u-verdi, glasstype, overflate, utforing, ventil og sprosser legges til i fanen "Se pris"
Godkjent rømningsvindu