Leveringstider:
  ca 7 uker  
  ca 6 uker  
  ca 6 uker  
  ca 5 uker  
     
Les mer
×

Leveringstider

Estimert leveringstid på vinduer, balkongdører og skyvedører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 7 uker  -  Uldal:  ca 6 uker
Lyssand:  ca 6 uker  -  Gilje:  ca 5 uker

Estimert leveringstid oppgitt fra produsentene på ytterdører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 7 uker  -  Gilje:  ca 6 uker

Leveringstid er oppgitt i antall uker fra bestilling til produsent sender varene fra sitt lager. Det regnes i tillegg normalt 3-5 dager i transporttid. Vi setter alltid opp med kortest mulig leveringstid. Endelig leveringstid blir oppgitt i egen e-post med leveringsbekreftelse. Dersom dere ønsker utsatt levering kan dette skrives i kommentarfelt ved bestilling. All levering er beregnet levert til leveringsadresse på bakkeplan. Ved behov for kranbil, ta kontakt for pris og tilgjengelighet. Inneholder din ordre dører og vinduer med forskjellig leveringstid, vil ordren bli levert samlet.

Ditt postnummer:
Logg inn proffkunde
Vindustips

Kombivinduer | Mulighetene er mange

Kombivinduer fra NorDan

Dersom du har ønske om spesialtilpasset vindu, kan NorDan tilby kombinasjonsvinduer. Med denne typen vindu kan du kombinere fastkarmvindu, og en del som kan åpnes. NorDan kan tilby flere alternative lukkerammer, som toppsving, topp- og sidehengslet eller sikkerhetsvindu som slår inn i rommet. Kombinasjonsvinduer kan tilbys i store størrelser, der en kan prioritere både mektige flater for lys og utsikt, i tillegg til luftefunksjon i form av en eller flere lukkerammer.

NorDan kombivindu i tre sett fra innsiden og utsiden

Kombivinduer fra Uldal

Uldal kan tilby kombinasjonsvinduer med tilrettelagt inndeling og fasong etter ønske. Denne typen vindu kan deles inn valgfri ruteinndeling innefor rimelighetens grenser. Om du ønsker et stor panoramavindu med mulighet for lufting, eller om du ønsker en åpning for rømningsvei, så er dette det perfekt type vindu.

Uldal kombivindu i tre sett fra utsiden

Kombivinduer fra Lyssand

Lyssand kan tilby kombinasjonsvinduer der en kan få store glassflater samtidig som en har mulighet til å lufte. Denne typen vindu gir deg mangfoldige muligheter og en kan skreddersy vinduet etter ønske og praktiske behov. Kombinasjonsvindu fra Lyssand kan tilbys med enten toppsving eller sidehengslet lukkeramme, og kan deles inn etter ønske.

Lyssand kombivindu i tre sett fra utsiden

Kombivinduer fra Gilje

Gilje kan tilby vinduer der en kombinerer fastvindu og lukkevindu, såkalt kombinasjonsvindu. Denne typen vindu gir deg mulighet til å kombinere store vindusfasader, som gir mye lys og god isolasjonevne, med muligheten til å lukke opp en eller flere deler. Gilje kan tilby kombinasjonsvinduer med en mengde alternativer for type lukkevindu, og de kan også tilby et rikt utvalg av fasonger og inndelinger.

Gilje kombivindu i tre sett fra innsiden og utsiden
ENKELT OG TRYGT - INGEN BETALING FØR LEVERING

Tilleggsvalg som u-verdi, glasstype, overflate, utforing, ventil og sprosser legges til i fanen "Se pris"