Leveringstider:
  ca 9 uker  
  ca 10 uker  
  ca 10 uker  
  ca 9 uker  
     
Les mer
×

Leveringstider

Estimert leveringstid på vinduer, balkongdører og skyvedører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 9 uker  -  Uldal:  ca 10 uker
Lyssand:  ca 10 uker  -  Gilje:  ca 9 uker

(Uldal-produkter med aluminiumsbekledning: ca 11 uker)

Estimert leveringstid oppgitt fra produsentene på ytterdører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 11 uker  -  Gilje:  ca 9 uker

Leveringstid er oppgitt i antall uker fra bestilling til produsent sender varene fra sitt lager. Det regnes i tillegg normalt 3-5 dager i transporttid. Vi setter alltid opp med kortest mulig leveringstid. Endelig leveringstid blir oppgitt i egen e-post med leveringsbekreftelse. Dersom dere ønsker utsatt levering kan dette skrives i kommentarfelt ved bestilling. All levering er beregnet levert til leveringsadresse på bakkeplan. Ved behov for kranbil, ta kontakt for pris og tilgjengelighet. Inneholder din ordre dører og vinduer med forskjellig leveringstid, vil ordren bli levert samlet.

Ditt postnummer:
Logg inn proffkunde
Vindustips

Sidehengslede vinduer - klassisk design og moderne ytelse

Sidehengslede vinduer fra NorDan

Sidehengslet vindu fra NorDan har et tradisjonelt utseende, med synlige hengsler på utsiden. Vinduet leveres med vrider som standard, men kan alternativt tilbys med hasper, som gir et design mer tilpasset eldre boliger. Sidehengslet vindu har en enkel betjening, og brukes ofte i klassiske krysspost / ramsvindu der flere rammer kombineres.

NorDan sidehengslet vindu i tre sett fra innsiden og utsiden

Sidehengslede vinduer fra Uldal

Sidehengslet vindu er et klassisk vindu som ofte benyttes i fler-ramsvinduer. Uldal tilbyr sidehengslet vindu med elegant fremtoning, utstyrt med hasper og utvendig stormkrok som standard. Sidehengslet vindu er ofte benyttet på klassiske hytter og hus med tradisjonell stil.

Uldal sidehengslet vindu i tre sett fra innsiden og utsiden

Sidehengslede vinduer fra Lyssand

Lyssand kan tilby sidehengslet vindu med det klassiske og stilrene uttrykket. Sidehengslet vindu fra Lyssand har en enkel betjening med vrider, og har synlige hengsler på utsiden. Sidehengslet vindu benyttes ofte i fler-rams vinduer, og kan også leveres med tradisjonelle hasper om ønskelig.

Lyssand sidehengslet vindu i tre sett fra innsiden og utsiden

Sidehengslede vinduer fra Gilje

Gilje kan tilby sidehengslet vindu til bruk i eldre boliger og nye boliger med ønske om et landlig design. Sidehengslet vindu fra Gilje tilbys med klassiske hasper som standard, men kan også tilbys med vrider dersom en ønsker en mer moderne stil. Sidehengslet vindu benyttes ofte i flerramsløsninger, der flere sidehengslete rammer monteres i felles karm.

Gilje sidehengslet vindu i tre sett fra innsiden og utsiden
ENKELT OG TRYGT - INGEN BETALING FØR LEVERING

Tilleggsvalg som u-verdi, glasstype, overflate, utforing, ventil og sprosser legges til i fanen "Se pris"