Leveringstider:
  ca 9 uker  
  ca 10 uker  
  ca 10 uker  
  ca 9 uker  
     
Les mer
×

Leveringstider

Estimert leveringstid på vinduer, balkongdører og skyvedører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 9 uker  -  Uldal:  ca 10 uker
Lyssand:  ca 10 uker  -  Gilje:  ca 9 uker

(Uldal-produkter med aluminiumsbekledning: ca 11 uker)

Estimert leveringstid oppgitt fra produsentene på ytterdører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 11 uker  -  Gilje:  ca 9 uker

Leveringstid er oppgitt i antall uker fra bestilling til produsent sender varene fra sitt lager. Det regnes i tillegg normalt 3-5 dager i transporttid. Vi setter alltid opp med kortest mulig leveringstid. Endelig leveringstid blir oppgitt i egen e-post med leveringsbekreftelse. Dersom dere ønsker utsatt levering kan dette skrives i kommentarfelt ved bestilling. All levering er beregnet levert til leveringsadresse på bakkeplan. Ved behov for kranbil, ta kontakt for pris og tilgjengelighet. Inneholder din ordre dører og vinduer med forskjellig leveringstid, vil ordren bli levert samlet.

Ditt postnummer:
Logg inn proffkunde
Vindustips

Topphengslede vinduer - elegant og funksjonelt valg!

Topphengslede vinduer fra NorDan

Topphengslet vindu fra NorDan kombinerer gammel stil med dagens krav til kvalitet, som NorDan stiller svært høye krav til. Topphengslet vindu kan benyttes til rehabilitering for å beholde den tradisjonelle stilen og funksjonen. Dersom du trenger et vindu for å slippe inn lys og lufte en gang i blandt, er topphengslet vindu perfekt. Topphengslet vindu passer også godt på hytta eller i garasjen.

NorDan topphengslet vindu i tre sett fra innsiden og utsiden

Topphengslede vinduer fra Uldal

Uldal kan tilby topphengslet vindu som åpnes utover og er hengslet fast i toppen. Topphengslet vindu er et funksjonelt og enkelt vindu som ofte benyttes til kjeller, hytter og garasje. Uldal leverer topphenglset vindu med klassiske hasper for åpning, og har et design som passer bra til det tradisjonelle uttrykket.

Uldal topphengslet vindu i tre sett fra innsiden og utsiden

Topphengslede vinduer fra Gilje

Gilje kan tilby det klassiske topphengslede vinduet. Gilje topphengslet vindu slår utover og leveres med vrider i bunn som standard. Toppehengslet vindu kan åpnes helt opp, og har synlige hengsler i toppen utvendig. Topphengslet vindu benyttes ofte til tradisjonelle hytter, garasje og boder. Dersom du har et lite vindu i kjelleren der det kun er behov for lufting, kan toppehngslet vindu passe fint.

 
ENKELT OG TRYGT - INGEN BETALING FØR LEVERING

Tilleggsvalg som u-verdi, glasstype, overflate, utforing, ventil og sprosser legges til i fanen "Se pris"