Leveringstider:
  ca 9 uker  
  ca 10 uker  
  ca 10 uker  
  ca 9 uker  
     
Les mer
×

Leveringstider

Estimert leveringstid på vinduer, balkongdører og skyvedører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 9 uker  -  Uldal:  ca 10 uker
Lyssand:  ca 10 uker  -  Gilje:  ca 9 uker

(Uldal-produkter med aluminiumsbekledning: ca 11 uker)

Estimert leveringstid oppgitt fra produsentene på ytterdører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 11 uker  -  Gilje:  ca 9 uker

Leveringstid er oppgitt i antall uker fra bestilling til produsent sender varene fra sitt lager. Det regnes i tillegg normalt 3-5 dager i transporttid. Vi setter alltid opp med kortest mulig leveringstid. Endelig leveringstid blir oppgitt i egen e-post med leveringsbekreftelse. Dersom dere ønsker utsatt levering kan dette skrives i kommentarfelt ved bestilling. All levering er beregnet levert til leveringsadresse på bakkeplan. Ved behov for kranbil, ta kontakt for pris og tilgjengelighet. Inneholder din ordre dører og vinduer med forskjellig leveringstid, vil ordren bli levert samlet.

Ditt postnummer:
Logg inn proffkunde
Vindustips

Toppsvingvinduer - det perfekte valget for enkel rengjøring og frisk luft!

Toppsvingvinduer fra NorDan

NorDan toppsving er et av de mest populære og brukte vinduene i Norge. Toppsving har tradisjonelt blitt kalt for flere navn, blandt annet husmorvindu og H-vindu. Toppsving slår utover og kan vendes 180° rundt for praktisk rengjøring av utvendig glass. Vinduet leveres med en effektiv barnesikring integrert i hengslene, som gjør at denne typen vindu passer perfekt på barnerommet.

NorDan toppsving i tre sett fra innsiden og utsiden

Toppsvingvinduer fra Uldal

Uldal har et bredt utvalg av vinduer, og modellen toppsving er et av de mest populære og solgte fra Uldal. Toppsving vindu slår utover og kan vendes 180° rundt for praktisk rengjøring av utvendig glassflate. Toppsving er et stilrent vindu som er passende både til soverom og stue. Toppsving, også kjent som husmorvindu, har barnesikring som standard, og leveres med vrider i bunn. Uldal kan tilby sine produkter både med buet og rett profil.

Uldal toppsving i tre sett fra innsiden og utsiden

Toppsvingvinduer fra Lyssand

Lyssand kan tilby Norges mest brukte vindu, nemlig toppsving vinduet. Toppsving kan tilbys med det meste av tilvalg når det kommer til glasstyper, farger og utvendig aluminiumsbekledning. Lyssand toppsving er et veldig praktisk vindu som kan vendes 170° rundt, som gir gode muligheter for utlufting, utvendig vedlikehold og vask. Vinduet leveres med ComfyClose, som gjør at vinduet kan lukkes ekstra smidig.

Lyssand toppsving i tre sett fra innsiden og utsiden

Toppsvingvinduer fra Gilje

Gilje kan tilby toppsving vindu med en enkel og praktisk funksjon når det kommer til vasking, vedlikehold og lufting. Gilje kan tilby toppsving vinduer i et variert utvalg når det kommer til størrelser og tilvalg. Toppsving vinduer kan blant annet tilbys med svært energieffektive 3-lags glass og utvendig aluminiums bekledning. Toppsving vindu fra Gilje har luftestilling og baresikring som standard. Toppsving vindu er det mest vanlige vinduet i Norge, og kalles gjerne for husmorvindu eller h-vindu.

Gilje toppsving i tre sett fra innsiden og utsiden
ENKELT OG TRYGT - INGEN BETALING FØR LEVERING

Tilleggsvalg som u-verdi, glasstype, overflate, utforing, ventil og sprosser legges til i fanen "Se pris"
Godkjent rømningsvindu