Leveringstider:
  ca 9 uker  
  ca 10 uker  
  ca 10 uker  
  ca 9 uker  
     
Les mer
×

Leveringstider

Estimert leveringstid på vinduer, balkongdører og skyvedører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 9 uker  -  Uldal:  ca 10 uker
Lyssand:  ca 10 uker  -  Gilje:  ca 9 uker

(Uldal-produkter med aluminiumsbekledning: ca 11 uker)

Estimert leveringstid oppgitt fra produsentene på ytterdører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 11 uker  -  Gilje:  ca 9 uker

Leveringstid er oppgitt i antall uker fra bestilling til produsent sender varene fra sitt lager. Det regnes i tillegg normalt 3-5 dager i transporttid. Vi setter alltid opp med kortest mulig leveringstid. Endelig leveringstid blir oppgitt i egen e-post med leveringsbekreftelse. Dersom dere ønsker utsatt levering kan dette skrives i kommentarfelt ved bestilling. All levering er beregnet levert til leveringsadresse på bakkeplan. Ved behov for kranbil, ta kontakt for pris og tilgjengelighet. Inneholder din ordre dører og vinduer med forskjellig leveringstid, vil ordren bli levert samlet.

Ditt postnummer:
Logg inn proffkunde
Vindustips

Slipp naturen inn med balkongdører fra Windoornet

Balkongdører kommer som 1-fløyet eller 2-fløyet. Vi anbefaler sikkerhetsglass på balkongdører, særlig på dører med fullt glass eller lav brystningshøyde. Priser på alle standardmål og standardbrystning finnes på nettsiden. Har du behov for spesialmål, asymetrisk 2-fløyet balkongdør eller lignende, ta kontakt så ordner vi et tilbud.

Balkongdør

Balkongdører er det perfekte produkt for å åpne opp rommet på en praktisk og enkel måte. Balkongdører kan leveres i mange ulike varianter, fra heldekkende glass til kombinert glass og isolerte brystninger. Brystningshøyden på balkongdører kan velges ut fra ønsket stil og hva som er praktisk for hvert enkelt hus. Balkongdører kan leveres med låsesylinder på enten en av sidene, eller på både inn- og utside. Balkongdører passer utmerket for enkel tilgang til veranda og uteområde, og kan også benyttes som bod eller bi-inngangsdør. Velg mellom venstrehengslet balkongdør eller høyrehengslet balkongdør.

Hvit balkongdør i tre i åpen posisjon sett fra utsiden

Balkongdør 2-fløyet

2-fløyet balkongdør har et primærdørblad som brukes i det daglige. Det betjenes lett med et håndtak. Ved behov for ektra lufting eller ta inn store møbler er det praktisk å kunne åpne begge dørblad. Velg mellom 2-fløyet balkongdør venstre eller 2-fløyet balkongdør høyre.

Hvit balkongdør 2-fløyet i tre i åpen posisjon sett fra innsiden
ENKELT OG TRYGT - INGEN BETALING FØR LEVERING
Velg først type dør, størrelse, brystningshøyde og antall.

Tilleggsvalg som u-verdi, glasstype, overflate, utforing og sprosser legges til i fanen "Se pris"

Dørene er sett utenfra.
Velg type og slagretning ved å klikke på et av bildene.
Lufte-brems inkludert i prisen!
(Dørene stoppes i ønsket trinnløs luftestilling)