Leveringstider:
  ca 9 uker  
  ca 10 uker  
  ca 10 uker  
  ca 9 uker  
     
Les mer
×

Leveringstider

Estimert leveringstid på vinduer, balkongdører og skyvedører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 9 uker  -  Uldal:  ca 10 uker
Lyssand:  ca 10 uker  -  Gilje:  ca 9 uker

(Uldal-produkter med aluminiumsbekledning: ca 11 uker)

Estimert leveringstid oppgitt fra produsentene på ytterdører er for øyeblikket:

NorDan:  ca 11 uker  -  Gilje:  ca 9 uker

Leveringstid er oppgitt i antall uker fra bestilling til produsent sender varene fra sitt lager. Det regnes i tillegg normalt 3-5 dager i transporttid. Vi setter alltid opp med kortest mulig leveringstid. Endelig leveringstid blir oppgitt i egen e-post med leveringsbekreftelse. Dersom dere ønsker utsatt levering kan dette skrives i kommentarfelt ved bestilling. All levering er beregnet levert til leveringsadresse på bakkeplan. Ved behov for kranbil, ta kontakt for pris og tilgjengelighet. Inneholder din ordre dører og vinduer med forskjellig leveringstid, vil ordren bli levert samlet.

Ditt postnummer:
Logg inn proffkunde
Vindustips

Utforsk vårt utvalg av kvalitetsvinduer

Sjekk våre priser og se utvalget på vinduer fra NorDan, Uldal, Lyssand, Gilje. Sammenlign alle tilbudene og kjøp vinduer til kampanjepriser! Det finnes mange vindustyper å velge blant. Fastkarm, toppsving og to-veis innadslående er de mest populære. Ta kontakt med oss dersom du ikke finner ditt vindu her. Vi leverer alt produsentene vi forhandler har i sitt sortiment.

Fastkarmvinduer

Med smale karmer gir faste vinduer en unik mulighet for større glassflater som slipper inn naturlig lys og varme. Glasset er montert direkte i karmen og vinduene kan ikke åpnes. Fastkarmvinduer benyttes ofte i sammenheng med andre vinduer som kan åpnes. Med den enkle oppbygningen kan fastkarmvinduer leveres i store størrelser, mange former og formater. Fastkarmvinduer er den vindustypen som gir best isoleringen for et varmt og lunt rom.

Fastkarmvindu i tre sett fra innsiden og utsiden

Toppsvingvinduer

Toppsving er et av de mest populære modellene til norske hjem. Toppsving betjenes enkelt med en vrider plassert i bunn, og det er standard med barnesikring. Toppsvingvindu kan vendes 180° for praktisk rengjøring av utvendig glassflate, og for lufting. Toppsvingvindu blir ofte benyttet i kombinasjonsvinduer med flere felt.

Toppsving i tre sett fra innsiden og utsiden. Vinduet blir ofte kalt husmorvindu. Lett å vaske

Innadslående vinduer

To-veis innadslående vindu har en avansert lukkemekanisme som gir to åpningsmuligheter i ett og samme vindu. Modellen er enkel å betjene, og kan åpnes både som bunn- eller sidehengslet. Ved bunnhengslet åpning gir det gode luftemuligheter i toppen av vinduet, mens sidehengslet åpning passer perfekt som rømningsvei og rengjøring av utvendig glassflate. To-veis innadslående vindu passer veldig bra der det er krav til rømningsvei. To-veis innadslående vindu blir ofte benyttet i kombinasjonsvinduer med flere felt.

Innadslående vindu i tre sett fra innsiden og utsiden. Lett å vaske og ofte brukt som rømningsvindu

Topphengslede vinduer

Topphengslet vindu var et veldig vanlig vindu tidligere, og står fremdeles i mange eldre boliger. Topphengslet vindu blir i dag benyttet mest på hytter og garasjer, men også i nye boliger der en vil beholde en tradisjonell og landlig stil. Topphengslet vindu leveres med hengsler i øvre del av vinduet, og kan leveres både med klassiske hasper, eller mer moderne vrider.

Topphengslet vindu i tre sett fra innsiden og utsiden. Enkel mekanisme.

Sidehengslede vinduer

Sidehengslet vindu var et veldig vanlig vindu tidligere, og står fremdeles i mange eldre boliger. Sidehengslet vindu blir i dag benyttet mest på hytter og garasjer, men også i nye boliger der en vil beholde en tradisjonell og landlig stil. Sidehengslet vindu leveres med hengsler på siden av vinduet, og kan leveres både med klassiske hasper, eller mer moderne vrider. Sidehengslet vindu blir ofte benyttet i vinduer som er delt opp i flere fag.

Sidehengslet vindu i tre sett fra innsiden og utsiden. Tradisjonell stil

Sidesvingvinduer

Sidesving vindu er et tradisjonelt vindu med moderne funksjon. Sidesving vindu leveres med vendbart beslag slik at vinduet kan vendes 180 grader for enkel rengjøring av utvendig glass. Sidesving vindu kan leveres både med klassiske hasper, eller mer moderne vrider. Sidesving vindu blir ofte benyttet i vinduer som er delt opp i flere fag.

Sidesving vindu i tre sett fra innsiden og utsiden. Lett å vaske

Bunnhengslede vinduer

Bunnhengslet innadslående vindu er et noe enklere vindu enn to-veis innadslående vindu. Denne typen vindu kan vippes inn i toppen, og blir ofte benyttet der det er behov for ekstra luftemuligheter.

Kombinasjonsvinduer

Kombinasjonsvindu tar utgangspunkt i fast vindu, og kan kombineres med en eller flere lukkerammer med et stort utvalg av tilgjengelige funksjoner. Kombinasjonsvinduer kan leveres i store formater og er veldig populære til moderne boliger med større vindusflater. Med denne typen vindu kan du kombinere storslått utsikt, og praktisk luftemulighet eller rømningsvei i samme karm.

Kombivindu i tre sett fra innsiden og utsiden. Med fastkarm og lukkeramme
ENKELT OG TRYGT - INGEN BETALING FØR LEVERING
Velg først type vindu, størrelse og antall.

Tilleggsvalg som u-verdi, glasstype, overflate, utforing, ventil og sprosser legges til i fanen "Se pris"